Dag 21

Dag 21

Zonnig, 33C

Vandaag een lekker rust- en aanlummeldagje. We komen rustig op tempo en gaan op zoek naar een brunch. Dat wordt Elmers restaurant, een keten uit uit deel van het land dat wij nog niet kenden. We nemen allebei crêpes met aardbeien die bijzonder goed smaken. Daarna rijden we naar een boekenwinkel met tweedehands boeken. Leuk tentje. Als je binnenkomt ligt er een enorme huskyachtige hond voor de toonbank die er eens lekker voor gaat liggen als je hem aanhaalt. De eigenaar vertelt dat de hond en zijn ‘broertjes’ om de beurt mee komen werken. Jaja, werken noemen ze dat :). Ik koop er een paar pockets en dan gaan we door naar de bioscoop. Het staat me bij dat rond 13.00 de eerste films draaien. En inderdaad, als we daar aankomen blijkt dat een kwartier later Mission Impossible begint. Die wilde we net zien! Het is een leuke film, gaat natuurlijk nergens over maar het is prima vermaak.

Na de film rijden we terug naar het hotel, ik voel me niet zo super en Jan wil eigenlijk op Fox news gaan kijken naar de voorbeschouwingen van het grote debat van vanavond. Terwijl ik dus lekker lees en af en toe de ogen sluit om over het boek na te denken (ahum) kijkt Jan naar allerlei analisten die het debat voorkauwen. Pfffff ze maken d’r wel werk van :). Het debat zelf is behoorlijk vuurwerk met oa Trump die lekker bezig is. Naar ons gevoel ook met de eigen glazen ingooien overigens. We vonden het in ieder geval de moeite waard om te kijken. De rest van de vakantie overigens kunnen we er van nagenieten want fox blijft bezig met herhalingen en analyses :). 

Na het debat en een paar nabeschouwingen rijden we naar de Olive Garden. Das een keten Italiaanse restaurants waar we als het even kan minimaal 1 keer willen eten. De mevrouw die de gasten ontvangt  vraagt of we proberen de rook te ontsnappen en inderdaad over de hele stad hangt een lichte rooksluier en rookgeur van de bosbranden terwijl die toch flink ver weg zijn. Wij komen daardoor niet maar gewoon omdat het hier altijd lekker is. Je krijgt vooraf een salade of soep (onbeperkt) en breadsticks (ook onbeperkt). We bestellen ook een bakje marinarasaus (tomatensaus) om het brood in te doppen. Hmmmmm. Bij dit restaurant komen we ook weer een tablet op tafel tegen, vaker gezien bij de nationale ketens. Hiermee kun je voorgerechtjes , drinken en desserts bestellen. En afrekenen waarbij je de bon kan laten e-mailen. Hartstikke handig. Na ons voorgerecht (of tijdens eigenlijk want ze houden in Amerika van doorwerken (tip, als je meer tijd wil tussen de twee gangen bestel dan je hoofdgerecht op het moment dat ze het voorgerecht brengen) krijgen we onze tour of Italy, drie pastagerechten op 1 bord. Allemaal even lekker. Via het apparaat bestellen we nog een toetje to go (panacotta en tiramisu) en rekenen we af. Jan is al zowat weg terwijl ik nog aan mijn limonade zit. De jongen van de bediening ziet dit en rent snel ff naar de keuken voor een meeneembeker, erg attent! Wij gaan naar het hotel en zetten de tv aan waar ze natuurlijk nog bezig zijn met de nabeschouwingen :). 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.