Dag 18

Dag 18

Grauw, 17-33C

Tijdens het ontbijt bij Dennys overleggen we over what next. Doel was om de hele kust naar het noorden af te kachelen. Twee nadelen, het weer is hier maar matig (grijs, regenachtig en ‘maar’ tegen de 19C) en het vinden van leuke betaalbare hotels zo kort van te voren is een crime. We hebben er allebei een beetje de balen van (we passen ons moeiteloos aan aan het belabberde weer :)). Terwijl we wachten op onze serveerster (ti’s een beetje een slome tent) besluiten we dat we terug het binnenland intrekken. We zien daar dan wel ff verder. We weten dat we over 6 dagen in Roseburg, Oregon moeten zijn en verder maakt het niets uit. 

Als doel voor vandaag kiezen we voor Redding. Na het ontbijt (wat tegenvallend, we zijn bij deze tent beter gewend) gaan we rijden. Ook nu weer een prachtige route (ja sorry, ik kan het ook niet spannender maken). En! We zien de temperatuur omhoog kruipen, dat begint er weer op te lijken. Eigenlijk raar want ik kan over het algemeen heel slecht tegen hitte en sla dan helemaal kapot maar het verschil is denk ik dat het een redelijk droge hitte is waar ik wel in kan gedijen. 

In de loop van de middag komen we aan in Redding. We vinden het een beetje een raar stadje. Dat is, we snappen de layout niet zo goed. Dat is normaal in Amerika heel makkelijk maar hier dus niet. We vinden uiteindelijk een visitorcenter waar we een wifi signaal oppikken om een hotel te zoeken. Daar rijden we, met wat omwegen want we zagen get gekozen hotel over het hoofd, naar toe. Na een kamer geregeld te hebben gaan we op pad voor het diner. Poh, weer gedoe. In de downtown area vinden we niks interessants dus gaan we op zoek. D’r moet toch ergens een grote straat zijn waar je allerlei restaurants en winkels vindt, das altijd zo bij dit soort steden. Eindelijk vinden we dan iets wat er op lijkt maar kwa restaurants nog steeds magere keuze. We landen uiteindelijk bij de black bear diner, een ketentje uit California. Daar nemen we allebei de meatloaf. Aardig maar houdt niet over. Als we terugrijden naar het hotel komen we natuurlijk opeens wel door die grote straat heen en zien een paar interessante restaurants, zucht!

 

nog wat mistig maar wel mooi
  
hij keek toe
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.