Dag 16, 17 augustus 2016

Dag 16, 17 augustus 2016

We beginnen de dag met het regelen van een extra nacht in Vegas na de ietwat in het water gevallen dag van gisteren. Om 7 uur sochtends is het nog niet druk aan de balie (ja das vroeg maar goed ik lag er gisteren om 17.00 in of zo en dan ben je vroeg op). Vervolgens gaan we ontbijten bij the Pantry ook in het Mirage. Beetje ontbijt op stand en erg lekker. Daarna gaan we op de kamer naar de spelen kijken. Vervolgens gaan we op pad naar een grote platenwinkel. Jan is helemaal blij met z’n buit. Een heel stel platen die niet in Nederland te krijgen zijn en/of spotgoedkoop zijn. Overigens, de meeste zijn tweedehands platen maar Jan gaat ze op z’n platenschoonmaakmachine leggen en dan komt het helemaal goed. 

Vervolgens rijden we nog wat rond en kopen bij Mens Warehouse twee nette pantalons voor Jan. Bij een volgende winkel haal ik nog een nieuwe korte broek en aangezien het daar 1 kopen 2 krijgen is zoek ik nog twee andere broeken uit.

Ok. Genoeg geshopt. Terug naar het hotel waar we een burgertje eten voor we even op de kamer gaan chillen. Dan gaan we om een uur of 8 weer op pad, dit keer naar de Miracle Mile shops bij Planet Hollywood. Daar gaan we naar een stand up comedyshow. De show valt niks tegen. De eerste comedian is hooguit ok dus ik ben even bang voor het niveau van de avond maar nummer 2 maakt het gelijk goed. De derde comedian, de huiscomedian van dit theater is nog beter. Al met al een aangenaam en leerzaam avondje. Leerzaam omdat het een hoop vertelt over de verhoudingen en gedachten tussen bevolkingsgroepen onderling. De optredens zijn allemaal Asian (een Chinees en twee Filippijnen) en ze maken veel grappen hoe zij benaderd worden door blanken, latino’s en zwarten en hoe die groepen onderling weer met elkaar omgaan. Aan het publiek te merken wordt er een hoop waarheid verteld :).

Na een flink uur is het al weer klaar (dat had langer gemogen van ons) en lopen wij een rondje door het winkelcentrum op zoek naar wat eten. Uiteindelijk komen we terecht naast het theater bij een Mexicaans restaurant. We delen enchiladas die erg lekker zijn. Toetje slaan we hier over. Terug bij ons hotel gaan we eerst even rustig zitten bij  de Starbucks voor een frappucino en een ijsthee met wat lekkers er bij. Daarna gaan we even gokken. Ik heb met mijn MyVegas punten 25 dollar speeltegoed gekocht. Je moet wel eerst eigen geld inzetten maar uiteindelijk gooi ik 10 dollar in de machine en trek er na een uur spelen 14 dollar uit. Helemaal prima :). Tijd om met mijn enorme winst naar de kamer te gaan. Lekker slapen, morgen verlaten we het gekkenhuis weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.