Dag 12, 13 augustus 2016

Dag 12, 13 augustus 2016

We beginnen met een ontbijt bij Panera. Lekker! Dan op pad. Vandaag hebben we niet zon lange rit en het is ook een beetje een tussenrit. We hebben gekeken waar we heen willen en zijn uitgekomen op Monument Valley, daar ben ik nog niet geweest. Maar dat is net te ver rijden voor 1 dag dus heb ik een kamer geboekt in Farmington, bijna halfweg naar MV. Over deze dag valt dan ook niet zo heel veel te vertellen behalve dan dat ik uiteraard een groene route heb uitgekozen. De route stelt niet teleur. Werkelijk prachtig, het feit dat het aan het rommelen is zorgt ook nog eens voor mooie luchten. 

Niet al te laat komen we aan in Farmington waar ik een kamer heb geboekt bij de Hamton Inn. Ik vraag tegenwoordig meestal om een ADA room met indien mogelijk een “roll in shower”.  Dat zijn aangepaste kamers waarbij je in plaats van in bad staand douchet een douchehok hebt waar je met rolstoel in kan rijden. Met mijn soms wankele evenwicht vind ik dat veel fijner dan het klauterwerk en om de een of andere duistere reden hebben nogal wat mensen een hekel aan die kamers dus ze zijn vaak beschikbaar. Oh en nog een bijkomend voordeel. De toiletpotten hier zijn regelmatig  echt heel laag en in deze kamers een beetje van normale hoogte :). Ik weet zeker dat jullie echt zaten te wachten op dit soort informatie!

Enfin, de jongelui achter de balie moeten ff kijken welke kamer in aanmerking komt terwijl ik gezellig met ze aan de klets ben. Eentje is nieuwsgierig wat een Nederlander nou in dit gat doet, ach zeg ik. We toeren wat in de omgeving. Als Jan en ik op de kamer komen vallen onze monden zowat open. Gossamme kraken wat een zaal. Gaat echt nergens over. Ik denk dat we al bij al 40m2 tot onze beschikking hebben. Dus….  En een enorm douchehok ter grote van onze ouwe badkamer zowat. 

Voor het avondeten rijden we naar het centrum waar ik de three rivers aangeraden heb gekregen. Deze brouwerij heeft een heel blok aan tenten. Een café, een brasserie achtig iets en een pizzeria, wij stappen binnen bij de laatste.  Bij de balie bestel je je pizza (peperoni voor Jan en een Calzone voor mij) en drinken. Je drinken krijg je gelijk mee plus een nummerbordje. Die zet je bij je op tafel en dan komen ze de pizza brengen. Het is wel een leuke tent. Zitten ook twee grote families te eten. Drie grote pizza’s over de tafel verdeeld en je kan vooruit als groep. Ze hebben hier ook prima WiFi dus ik zet de olympische spelen aan terwijl we wachten. Redelijk vlot komen de erg lekkere pizza’s door. We eten rustig een groot deel van onze pizza’s op maar pakken dan de rest in en gaan op hotel aan, vanavond nog meer interessante dingen bij de Spelen dus we gaan kamerhangen en tv kijken. 

Eén gedachte over “ Dag 12, 13 augustus 2016

  1. Nou, ’t is wel een handige tip; ik ben ook niet zo van het in bad klimmen en de badkuipen in hotelkamers zijn meestal van die ondiepe. (En dan komt een groot deel van mij boven water uit, dat is niet fijn.) Doe dan maar liever een comfy douche. En ook: misschien is die kamer wel extra groot om ruimte te hebben voor een rolstoel. Is toch fijn: een grote kamer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.